Bra golfvagn

Jag köpte nyligen en grymt smart och smidigt golfvagn av märket Clicgear från www.golfstore.se. En mycket god investering det där måste jag säga, faktum är att jag aldrig haft en bättre vagn förut och då har jag ändå ägt ett närmast absurt stort antal golfvagnar av nästan alla kända fabrikat genom åren. Priser var dessutom fullt rimligt och något som de flesta golfare även de med mer begränsad budget kan ha råd med. Jaja, hur som helst så är det fråga om mycket bra utrustning här på alla sätt och vis. Till exempel är clicgearvagnen oerhört smidig och enkel att fälla ihop och får lätt plats i bakluckan även på marknadens allra minsta bilar, något som är av stor vikt för min egen del då jag sedan många år tillbaka föredragit väldigt små bilar. Jag skulle utan att tveka en sekund göra om det här köpet, inget snack om den saken alltså. Just Golfstore var också en bra butik med jättetrevlig personal som gav bra service och goda råd.

This entry was posted on Tuesday, October 16th, 2012 at 11:38 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply