Analytiskt öga

Jag och mina kollegor gick på en kurs som handlade om personlig effektivitet och det öppnade verkligen mina ögon. Jag har aldrig sett på min vardag på ett analyserande sätt. Aldrig har ett analytiskt öga synat både mitt sätt som jag arbetar på och lägger upp mina arbetsuppgifter. Jag har nu märkt hur mycket saker som jag gör som jag skulle kunna göra på ett annat sätt och därmed spara en hel del tid. Nu när jag har blivit mer uppmärksam på det så gör jag mycket mer åt saken. Det kan vara så enkla grejer som att jag numera använder mig av en kalender och jag tar med mig den vart jag än går. Det är viktigt för mig att hålla koll på tiden och jag tycker att det är riktigt bra att jag har så pass koll på min vardag nu, det hade jag verkligen inte förut.

This entry was posted on Saturday, December 14th, 2013 at 8:50 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply