Beställde nya strömbrytare

Jag avskyr verkligen när saker inte fungerar. Jag kan inte säga att jag är speciellt bra på teknik men å andra sidan så kanske det är just därför jag blir arg när någonting inte fungerar som det ska. Jag tycker att det är så jobbigt att behöva fixa saker när jag inte har någon aning om hur det fungerar, det händer att jag blir väldigt arg. Jag vet att det är onödigt men ibland så kan man inte riktigt hjälpa det känner jag. Hur som helst så fungerade inte en av strömbrytarna så bra här om dagen, den var liksom seg och det störde mig enormt mycket. Det irriterade mig faktiskt så pass mycket att jag direkt gjorde en beställning på en ny Strömbrytare från internet. Då behövde jag liksom inte tänka på det problemet längre. Jag tycker faktiskt om att bara fixa saker så fort jag vet att de är trasiga.

This entry was posted on Thursday, May 15th, 2014 at 7:24 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply